> Webshop

Webshop

Welkom in de webshop van Fakkels.com. Hier verkopen wij allerlei soorten noodsignalen, van handstakelsignalen tot lucht,- en landsignalen. Wij proberen op onze website zoveel mogelijk volledige informatie te verschaffen over de producten die wij verkopen. Mocht u onverhoopt een antwoord op uw vraag over noodsignalen niet kunnen vinden. Dan kunt u altijd via het contactformulier met ons contact opnemen.

Noodsignalen bestellen?

Fakkels.com is de goedkoopste webshop in noodsignalen van Nederland. Wij hanteren een uitgebreide staffelkorting waarbij de korting oploopt naarmate de bestelling groeit. Dit zit automatisch ingebakken in onze webshop u hoeft hier dus geen extra handelingen voor te verrichten. Wilt u meer informatie over deze unieke manier van bestellen? Het volledige schema treft u aan op onze overzichtspagina met prijzen!

Het assortiment Noodsignalen:

Hieronder treft u het meest uitgebreide assortiment noodsignalen van Nederland aan. Klik op één van de varianten noodsignalen om direct door te navigeren en de specificaties te bekijken:

Alle 6 resultaten

 • Handstakelsignaal, Fakkel, Signaalfakkel, Scheepsfakkel, Noodsignaal, Ernstvuurwerk

  Handstakelsignaal

  Waardering 5.00 uit 5
   7,00 incl. BTW

  Dit is de goedkopere variant van het handstakelsignaal. Omdat dit type is gemaakt voor het gebruik in de bergen, op het land en in de lucht zijn de productiekosten lager omdat waterdichtheid geen rol speelt. Door de lichtsterkte die van de vlam komt is hij bij nacht op duizenden meters afstand duidelijk zichtbaar.

  Verkrijgbaar in de kleuren:

  Rode Fakkels Witte Fakkels Gele Fakkels Groen Blauwe Fakkels


 • SOLAS Handstakelsignaal

   8,50 incl. BTW

  In de volksmond wordt het ook wel een ‘scheepssignaal’ genoemd vanwege het SOLAS keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat dit type noodsignaal waterdicht is en zelfs tijdelijk (!) onder water gebruikt kan worden! Met een lichtsterke van 10.000 candela bent u op duizenden meters duidelijk zichtbaar!

  Verkrijgbaar in de kleuren:

  Rode Scheepsfakkels Signaalfakkels Witte Scheepsfakkels Signaalfakkels


 • SOLAS Uitschuifbaar Signaal

   9,00 incl. BTW

  Dit type handstakelsignaal wordt veel gebruikt in de watersport wereld en de scheepvaart. Het enige verschil tussen dit type handstakelsignaal en de standaard SOLAS handstakelsignalen is het feit dat hij compacter is wegens een ‘uitschuif’-constructie. Uiteraard inclusief keuring en met hetzelfde effect!

  Verkrijgbaar in de kleuren:

  Rode SOLAS flare Witte SOLAS flare


 • Handrooksignaal

   7,00 incl. BTW

  Handrooksignalen zijn de lichtgewicht variant onder de rooksignalen. Deze handzame rooksignalen zijn bedoeld voor gebruik ter land en in de lucht. Dit type rooksignaal brandt +/- 50 seconden lang en stoot een heldere kleur rook uit. Diverse kleuren zorgen ervoor dat u zichtbaar bent in elke situatie!

  Verkrijgbaar in de kleuren:

  Rood Rooksignaal Wit Rooksignaal Geel Rooksignaal Groen Rooksignaal Blauw Rooksignaal Oranje Rooksignaal Roze Rooksignaal Paars Rooksignaal Zwart Rooksignaal


 • Landrooksignaal T1

   9,00 incl. BTW

  Dit “kleine” landrooksignaal stoot 60 seconden lang een grote hoeveelheid rook uit. Deze variant geeft een grotere hoeveelheid rook dan de handrooksignalen hoewel de algehele brandduur is net iets korter is. Dikke rookwolken in diverse kleuren zorgen ervoor dat u optimaal zichtbaar bent in geval van nood.

  Verkrijgbaar in de kleuren:

  Rood Rooksignaal Wit Rooksignaal Geel Rooksignaal Groen Rooksignaal Blauw Rooksignaal Oranje Rooksignaal Roze Rooksignaal Paars Rooksignaal


 • Landrooksignaal T2

   14,00 incl. BTW

  Deze “medium” variant van de rooksignalen stoot maar liefst 110 seconden (T2) lang een grote hoeveelheid rook uit. Deze rooksignalen geven hebben een brandduur die twee maal langer is dan de T1 landrooksignalen. Deze extra lange signalen zorgen ervoor dat u zichtbaarder bent vanaf lange afstanden.

  Verkrijgbaar in de kleuren:

  Rode Rookpot Witte Rookpot Gele Rookpot Groene Rookpot Blauwe Rookpot Oranje Rookpot