Attentie: productvoorraad!!! #Update

Tot onze grote spijt moeten we even een negatieve mededeling eruit gooien. Door enorm succes in de korte tijd dat we actief zijn, hebben we een verkeerde schatting gedaan met onze voorraad. Hierdoor moeten we zo nu en dan helaas “nee” verkopen. Morgen, donderdag, zal als het meezit, het meeste weer op voorraad zijn. Door de drukte zal ook deze voorraad hard gaan. Volgende week is ook dit probleem opgelost en dan hopen we ons minst favoriete product “nee” niet meer aan iedereen te verkopen.

Bij deze hopen wij jullie genoeg geïnformeerd te hebben en een beetje gerust te stellen dat het in de toekomst niet (tot nauwelijks) meer zal voorkomen. En jullie met alle plezier weer mooie dingen kunnen laten zien.

Ook kunnen we jullie al het één en ander vertellen over een actie product. Eens in de zoveel tijd zullen wij met een product komen om te kijken of het aanslaat, deze zullen natuurlijk ook weg gaan voor prijzen die goedkoper zijn dan bij andere noodsignaal verkopers. Zie onderstaande foto voor de hint.

#Update

Wegens Hemelvaart zitten ook wij met problemen. Niet alleen het bezorgen van onze producten naar onze klanten. Maar ook met het ontvangen van onze voorraad, om deze reden is het bij ons ook nog niet binnen, waar eerst de verwachting was als het mee zou zitten van donderdag, is het opgeschoven. Door deze situatie hopen wij daar in de toekomst op te kunnen reageren, waardoor dit probleem zich niet meer voor zal doen. Wij hopen jullie hier genoeg mee te hebben geïnformeerd en mochten er nog vragen zijn, onze virtuele deur staat altijd voor jullie open!