Stadionfakkels bij Fakkels.com

Stadionfakkels kopen? Je raad het al; bij ons ben je aan het goede adres! Althans… dat vergt enige uitleg: “Een Stadionfakkel” is een volksterm voor een rood noodsignaal. Stadionfakkels en vuurwerk in stadions is tegenwoordig praktisch overal in de wereld verboden, maar vroeger, toen geluk nog heel gewoon was, was het gebruik van noodsignalen in voetbalstadions vaak en veel. Rode fakkels, tegenwoordig bekend als rode handstakelsignalen, zijn het bekendste noodsignalen. Van volkstermen kom je moeilijk af dus zodoende verklaren wij graag het verschil.

Stadionfakkels bieden jullie dus niet aan?
Dat klopt. Sinds de vuurwerkwetten zijn gewijzigd in Nederland is er een onderscheidt in ‘fakkel’ en ‘noodsignaal’. Een fakkel valt tegenwoordig onder het zogenoemde ‘fop,- en schetsvuurwerk’. Dat is een luxe term voor: kindervuurwerk dat je op een taart doet om uit te blazen. Helaas is dit gegeven nog altijd niet bij de mensen doorgedrongen en zo gebeurd het dus regelmatig dat mensen op hun wintersportvakantie met ‘fakkels’ op stap gaan voor hun veiligheid, maar dus zwaar bedrogen thuis komen. Ons advies? Ga voor veiligheid, koop geen stadionfakkels of fakkels maar noodsignalen! Fakkels.com heeft namelijk als neventaak het publiek voorlichten om de juiste producten te verkopen.

Hoe kan het dan dat jullie zo goedkoop “echte fakkels” verkopen?
oordat we groot importeren uit het buitenland kunnen wij de goedkoopste fakkels van Nederland leveren. Noodsignalen zijn beschikbaar in diverse kleuren maar de rode gloed van vroeger langs een voetbalveld spreekt bij de meeste mensen nog altijd tot de verbeelding…

Ga nu naar de webshop, en koop direct jou noodsignalen!

 

Noodsignaal in actie op zéé, waar “stadionfakkels” voor gebruikt worden…