Wijzigingen in de verzendwijze

Voor de verandering heeft Fakkels.com weer eens een reprimande gekregen. Deze keer was het TNT / PostNL die aan de bel trok.

Het is Fakkels.com niet meer toegestaan de pakketten te verzenden met TNT / PostNL. Dat betekend dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe bezorgdienst en uiteraard hebben we die gevonden. Dit heeft echter wel zijn gevolgen voor de levertijd. Vanaf heden kan Fakkels.com niet meer garanderen dat pakketten binnen 24 uur geleverd worden!

Daar staat tegenover dat we vanaf bestellingen zullen aannemen tot 18:00. Verder veranderd er eigenlijk weinig. Nog altijd zullen de pakketten gegarandeerd afgeleverd worden, maar houdt rekening met levertijd 2 tot 4 dagen!

Excuus voor het ongemak, het is niet anders.

Team Fakkels.com

Geef een reactie