Welkom in op de informatiepagina van Fakkels.com. Hier verkopen wij allerlei soorten noodsignalen, van handstakelsignalen tot lucht,- en landsignalen. Daarnaast proberen wij u zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de producten die wij verkopen. Mocht u onverhoopt een antwoord op uw vraag over noodsignalen niet kunnen vinden. Dan kunt u altijd via het contactformulier met ons contact opnemen.

Noodsignalen bestellen?

Fakkels.com is de goedkoopste webshop in noodsignalen van Nederland. Bovendien hanteren wij een uitgebreide staffelkorting waarbij de korting oploopt naarmate de bestelling groeit. Dit zit automatisch ingebakken in onze webshop u hoeft hier dus geen extra handelingen voor te verrichten. Wilt u meer informatie over deze unieke manier van bestellen? Het volledige schema treft u aan op onze overzichtspagina met prijzen!

Wij verzenden met een professionele transporteur, hierdoor hebben wij een betrouwbare partner in het bezorgen van pakketten gevonden. Vanaf het moment van bestellen is de levertijd normaal gesproken slechts 2 tot 3 werkdagen! Al onze verzendingen worden aangetekend verzonden en zijn daardoor volledig verzekert. U heeft daarmee onze belofte én garantie dat uw bestelling ten alle tijden afgeleverd zal worden.

Fakkels.com verkoopt noodsignalen voor maritieme en non-maritieme toepassingen. In ons assortiment vindt u de volgende variaties; handfakkels, handrooksignalen, rooksignalen, drijvende rooksignalen, valschermsignalen en landsignalen. Fakkels.com verkoopt noodsignalen die zijn gefabriceerd door internationaal erkende merken. Volgens de Nederlandse wetgeving mogen noodsignalen het hele jaar door verkocht worden voor maritieme en non-maritieme toepassingen.

Noodsignalen helpen u in een risico-situatie. Daarom raden wij ook iedereen aan om zich te verdiepen in het gebruik van noodsignalen. Een noodsignaal is echter nodeloos duur. Gemiddeld betaal je 12 á 15 euro voor een handfakkel in een watersport-winkel, rooksignalen kosten 18 á 20 euro. In Nederland gebruiken wij het spreekwoord “de een zijn dood, is de ander zijn brood”. Wij redden liever iets meer levens. Onze kracht is dat we voor een fractie van de prijs dezelfde producten kunnen leveren. Onze prijs/kwaliteit-verhouding is uniek omdat, we ons volledige gespecificeerd hebben in noodsignalen. Op deze pagina vindt u video’s van al onze noodsignalen die u via onze webshop direct kunt bestellen!

Bestellingen die voor 14:00 uur gedaan zijn én betaald met IDeal of PayPal hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Internationale bestellingen moeten rekening houden met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen.

Handstakelsignalen

Dit is de goedkoopste variant van het handstakelsignaal. Dit noodsignaal is bedoelt voor gebruik in de bergen, op het land en in de lucht. De prijzen zijn lager omdat waterdichtheid niet van belang is voor deze situaties. Door de lichtsterkte en de felgekleurde gloed van de “handstakel” is hij bij dag en nacht op duizenden meters afstand zichtbaar.

De handstakels die wij verkopen bestaan uit een buis gevuld met een pyrotechnische sas. Deze sas bevat metaalpoeders die ervoor zorgen dat de fakkel ongeveer 60 seconden brandt met een lichtsterkte van 13.000 candela.

Koop de handstakels direct in onze webshop!

Handrooksignalen​

Handrooksignalen zijn de lichtgewicht variant onder de rooksignalen. Deze handzame staafvormige rooksignalen zijn bedoelt voor gebruik ter land en in de lucht. Dit type rooksignaal brand +/- 60 seconden lang en stoot een heldere kleur rook uit. De staafvormige signalen zijn geschikt om in de hand te houden. Diverse kleuren (rood, wit, geel, groen, blauw, paars, oranje of zwart) rooksignalen zorgen ervoor dat u zichtbaar en eenvoudig vindbaar bent in elke situatie!

Onze handrooksignalen hebben een rookproductie van ongeveer 800 m².

Koop de handrooksignalen direct in onze webshop!

Landrooksignalen

De landrooksignalen hebben een brandduur van 60, 120 of 180 seconden en stoten daarbij een grotere hoeveelheid rook uit dan de handrooksignalen. Door zijn kleine afmeting is deze variant ideaal om mee te nemen in de rugzak of bepakking bij wandeltochten en beklimmingen. De dikke rookwolken in diverse kleuren zorgen ervoor dat u altijd optimaal zichtbaar bent in geval van nood.

De landrooksignalen hebben, afhankelijk van de situatie waarin u verkeert, een rookproductie van 900 m², 1100 m² en 1500 m².

Koop de landrooksignalen direct in onze webshop!

SOLAS Handstakelsignalen

De SOLAS handstakelsignalen zijn de maritieme tegenhanger van de standaard handstakelsignalen. Door een intensievere ontwikkelmethode in combinatie met strenge regelgeving zijn de SOLAS noodsignalen geschikt voor alle soorten omstandigheden! Deze duurzame productie zorgt er ook voor dat dit type handstakelsignalen duurder is dan de standaard handstakels. De kenmerkende ‘plop’ bij het ontsteken signaleert dat de handstakel door zijn waterdichte ‘schild’ heen brand.

De SOLAS handfakkel brandt exact 60 seconden met een lichtsterkte van 15.000 candela.

Koop de SOLAS handstakelsignalen in onze webshop!