Home > Webshop

Webshop

Welkom in de webshop van Fakkels.com. Hier verkopen wij allerlei soorten noodsignalen, van handstakelsignalen tot lucht,- en landsignalen. Daarnaast proberen wij u zoveel mogelijk informatie te verschaffen over de producten die wij verkopen. Mocht u onverhoopt een antwoord op uw vraag over noodsignalen niet kunnen vinden. Dan kunt u altijd via het contactformulier met ons contact opnemen.

Noodsignalen bestellen?

Fakkels.com is de goedkoopste webshop in noodsignalen van Nederland. Bovendien hanteren wij een uitgebreide staffelkorting waarbij de korting oploopt naarmate de bestelling groeit. Dit zit automatisch ingebakken in onze webshop u hoeft hier dus geen extra handelingen voor te verrichten. Wilt u meer informatie over deze unieke manier van bestellen? Het volledige schema treft u aan op onze overzichtspagina met prijzen!

Wij verzenden met een professionele transporteur, hierdoor hebben wij een betrouwbare partner in het bezorgen van pakketten gevonden. Vanaf het moment van bestellen is de levertijd normaal gesproken slechts 2 tot 3 werkdagen! Al onze verzendingen worden aangetekend verzonden en zijn daardoor volledig verzekert. U heeft daarmee onze belofte én garantie dat uw bestelling ten alle tijden afgeleverd zal worden.

Toont alle 7 resultaten