Light 2 – Handstakelsignaal

 6,50

FDF Nautica, Light 2 is de goedkoopste versie die wij verkopen. Doordat dit type niet bedoeld is voor het gebruik op zee maar op land, is de productie prijs lager. Het signaal heeft een hoge lichtsterkte van 13.000 candela produceren een felle gloed en veel witte rook. In combinatie met de rookpluim is hij bij dag en nacht op duizenden meters afstand duidelijk zichtbaar. De brandduur is +/- 57 seconden.

Voordeelbundels Mr Light 2

 5 st.   € 30,90    € 6,18 p/s bekijk
 10 st.   € 58,80    € 5,85 p/s bekijk
 25 st.   € 130    € 5,20 p/s bekijk
 50 st.   € 244    € 4,88 p/s bekijk

Onze verzendkosten bedragen € 7,95 per bestelling binnen Nederland. Pakketten worden met een speciale koerier verzonden en twee keer op locatie aangeboden. Bestellingen vanaf € 75 euro worden gratis verzonden!

-
+
Artikelnummer: FDF.LIGHT Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Dit is de goedkoopste versie die wij verkopen. Doordat dit type niet bedoeld is voor het gebruik op zee, is de prijs om het te maken lager. Het signaal heeft een hoge lichtsterkte en felle gloed. In combinatie met de rookpluim is hij bij dag en nacht op duizenden meters afstand duidelijk zichtbaar. De rode kleur is het internationale symbool voor ‘help ik zit in een noodsituatie’, de witte kleur gebruiken mensen voor ‘pas op gevaar’.  Ook andere kleuren kunnen worden gebruikt voor signalering. Deze Handstakelsignaal wordt vaak vergeleken met fakkels. Deze vergelijking is echter niet juist. Je kan de verschillen tussen fakkels en handstakelsignalen hier lezen.

CE gecertificeerd noodsignaal

De handstakels van fakkels.com zijn CE gekeurd. Daarnaast zijn ze Europees gecertificeerd volgens de normen. Ze zijn vervaardigd uit een buis gevuld met een pyrotechnische sas. In deze sas zitten metaalpoeders die zorgen voor een brandduur van 60 seconden waardoor een lichtsterkte van 13.000 candela ontstaat. Het metaalpoeder zorgt er ook voor dat er diverse kleuren gemaakt kunnen worden. Deze kleuren zorgen ervoor dat u altijd herkenbaar bent in welke situatie dan ook! Deze variant van het handstakelsignaal is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 • Rood
 • Wit
 • Geel
 • Groen
 • Blauw

Handleiding

Deze Handstakelsignaal kan je aansteken met een makkelijke ontsteking. Meer informatie over het ontsteken van noodsignalen op onze speciale cursuspagina: handleidingen en achtergronden. Daarnaast hebben wij voor ieder product van fakkels.com een video met handleiding. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw product veilig gebruikt kan worden. Deze video’s kan je vinden op onze productenpagina.

Gebruikshandleiding Handstakelsignalen, Fakkels

4 beoordelingen voor Light 2 – Handstakelsignaal

 1. Edwin (geverifieerde eigenaar)

  Mooie vlam, helaas had ik wat moeite met het ontsteken van deze noodsignaal. Toch een mooi product 😉

 2. Daan (geverifieerde eigenaar)

  Uitstekende noodsignaal, mensen vertelde ons dat ze ons goed zagen vanaf een afstandje.

 3. Natasja (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb dit product opgehaald bij het verkooppunt, ze waren enorm vriendelijk en hielpen me graag met het zoeken van de juiste spullen!!!!

 4. Kelvin D. (geverifieerde eigenaar)

  Prachtig product. Inderdaad een enorme vlam, heeft me echt enorm geholpen. We waren goed zichtbaar. Het enige dat jammer is dat hij een beetje spettert.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat niet mag ontbreken in je tassie…

Set van 5: Light 2, Handstakelsignalen

Oorspronkelijke prijs was: € 32,50.Huidige prijs is: € 30,90.

Set van 10: Light 2, Handstakelsignalen

Oorspronkelijke prijs was: € 65,00.Huidige prijs is: € 58,50.

Set van 50: Light 2, Handstakelsignalen

Oorspronkelijke prijs was: € 325,00.Huidige prijs is: € 244,00.

Set van 25: Light 2, Handstakelsignalen

Oorspronkelijke prijs was: € 162,50.Huidige prijs is: € 130,00.