Handstakelsignaal

 6,50 incl. BTW

Dit is de goedkoopste versie die wij verkopen. Doordat dit type niet bedoeld is voor het gebruik op zee maar op land, is de productie prijs lager. Het signaal heeft een hoge lichtsterkte en felle gloed. In combinatie met de rookpluim is hij bij dag en nacht op duizenden meters afstand duidelijk zichtbaar.
Verkrijgbaar in de kleuren:

Rode Fakkels Witte Fakkels Gele Fakkels Groen Blauwe Fakkels

-
+
Artikelnummer: FDF.LIGHT Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is de goedkoopste versie die wij verkopen. Doordat dit type niet bedoeld is voor het gebruik op zee, is de prijs om het te maken lager. Het signaal heeft een hoge lichtsterkte en felle gloed. In combinatie met de rookpluim is hij bij dag en nacht op duizenden meters afstand duidelijk zichtbaar. De rode kleur is het internationale symbool voor ‘help ik zit in een noodsituatie’, de witte kleur gebruiken mensen voor ‘pas op gevaar’.  Ook andere kleuren kunnen worden gebruikt voor signalering. Handstakelsignalen worden vaak vergeleken met fakkels. Deze vergelijking is echter niet juist. Je kan de verschillen tussen fakkels en handstakelsignalen hier lezen.

CE gecertificeerd noodsignaal van Fakkels.com

De handstakels van fakkels.com zijn CE gekeurd. Daarnaast zijn ze Europees gecertificeerd volgens de normen. Ze zijn vervaardigd uit een buis gevuld met een pyrotechnische sas. In deze sas zitten metaalpoeders die zorgen voor een brandduur van 60 seconden waardoor een lichtsterkte van 13.000 candela ontstaat. Het metaalpoeder zorgt er ook voor dat er diverse kleuren gemaakt kunnen worden. Deze kleuren zorgen ervoor dat u altijd herkenbaar bent in welke situatie dan ook! Deze variant van het handstakelsignaal is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 • Rood
 • Wit
 • Geel
 • Groen
 • Blauw

Noodsignaal handleidingen van Fakkels.com

Deze signalen kan je aansteken met een makkelijke ontsteking. Meer informatie over het ontsteken van noodsignalen op onze speciale cursuspagina: handleidingen en achtergronden. Daarnaast hebben wij voor ieder product van fakkels.com een video met handleiding. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw product veilig gebruikt kan worden. Deze video’s kan je vinden op onze productenpagina.

Gebruikshandleiding Handstakelsignalen, Fakkels

2 beoordelingen voor Handstakelsignaal

 1. Jeffrey

  Gruwelijk goed product! We kregen ze geleverd bij onze reddingsset voor bergbeklimmen die we kochten in de lokale sportwinkel. Zodoende kwamen we op deze website, een aanrader voor iedereen!

 2. Yannes B.

  Fijn product, geeft een grote vlam maar spettert wel een beetje. Mijn voorkeur gaat daardoor uit naar de SOLAS signalen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat niet mag ontbreken in je tassie…