Handrooksignaal

 6,50 incl. BTW

Het handrooksignaal is de kleinste versie van de rooksignalen. Deze handzame rooksignalen zijn bedoeld voor gebruik ter land en natuurlijk ook in de lucht. Deze variant van het rooksignaal brandt ongeveer 60 seconden lang.
Verkrijgbaar in de kleuren:

Rood Rooksignaal Wit Rooksignaal Geel Rooksignaal Groen Rooksignaal Blauw Rooksignaal Oranje Rooksignaal Roze Rooksignaal Paars Rooksignaal Zwart Rooksignaal

-
+
Artikelnummer: FDF.SMOKE Categorieën: , ,

Beschrijving

Het handrooksignaal is de kleinste versie van de rooksignalen. Deze handzame rooksignalen zijn bedoeld voor gebruik ter land en natuurlijk ook in de lucht. Deze variant van het rooksignaal brandt ongeveer 60 seconden lang. En stoot in de eerste plaats een heldere kleur rook uit. Diverse kleuren rook zorgen ervoor dat u zichtbaar bent in elke situatie! Het ontsteken van de handrooksignalen gebeurd door middel van een eenvoudig te gebruiken strijkmechanisme. Lees meer over het ontsteken van noodsignalen op onze speciale uitlegpagina: handleidingen en achtergronden.

CE gecertificeerd handrooksignaal

De handrooksignalen van fakkels.com zijn CE gekeurd. Daardoor zijn ze natuurlijk gecertificeerd volgens de normen. Ze zijn vervaardigd uit een buis gevuld met een pyrotechnische sas. In deze sas zitten metaalpoeders. Die zorgen voor een brandduur van ongeveer 60 seconden waardoor een felgekleurde rook ontstaat. Dit is een groot verschil met de andere variaties. Die hebben een brandduur van 60 seconden, 120 seconden of 180 seconden. Metaalpoeders zorgen er ook voor dat er diverse kleuren rook gemaakt kunnen worden. Deze kleuren zorgen ervoor dat u altijd herkenbaar bent in elke situatie! Deze variant van de rooksignalen is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 • Rood
 • Wit
 • Geel
 • Groen
 • Blauw
 • Oranje
 • Roze
 • Paars
 • Zwart

Tijdens noodsituaties in daglicht spelen kleuren een belangrijke rol. Een voorbeeld is de rode/oranje kleur dat internationale standaard voor ‘help, ik ben in gevaar’ is. Diverse soorten gekleurde rook worden dus voor allerlei soorten situaties gebruikt. Ten slotte leveren wij niet alleen aan scheepsbouwers en scheepswerven. Bijvoorbeeld ook aan de overheid, brandweer, het Nederlandse leger, wadlopers, scouting. Samengevat leveren wij aan allerlei andere organisaties. Veiligheid boven alles.

Handleiding voor handrooksignaal

Het handrooksignaal is gericht op veiligheid en kan je dus aansteken met een makkelijke ontsteking. Meer informatie over het ontsteken van noodsignalen op onze speciale cursuspagina: handleidingen en achtergronden. Ter illustratie hebben wij voor ieder product van fakkels.com een video met handleiding. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw product veilig gebruikt kan worden. Deze video’s kan je vinden op onze productenpagina.

Gebruikshandleiding Handstakelsignalen, Fakkels

1 beoordeling voor Handrooksignaal

 1. Ashley

  prijs en qualiteit is wel mijn favorietje, wij mogen gebruiken van politie voor fotos te maken, bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat niet mag ontbreken in je tassie…