- 20%

Set van 25: Smoke 1, Handrooksignalen

Oorspronkelijke prijs was: € 162,50.Huidige prijs is: € 130,00.

EXCLUSIEVE ONLINE AANBIEDING: Combi-pack! Het handrooksignaal is de kleinste versie van de rooksignalen. Deze handzame rooksignalen zijn bedoeld voor gebruik ter land en natuurlijk ook in de lucht. Deze variant van het rooksignaal brandt ongeveer 60 seconden lang. En stoot in de eerste plaats een heldere kleur rook uit. Diverse kleuren rook zorgen ervoor dat u zichtbaar bent in elke situatie! Het ontsteken van de handrooksignalen gebeurd door middel van een eenvoudig te gebruiken strijkmechanisme. Lees meer over het ontsteken van noodsignalen op onze speciale uitlegpagina: handleidingen en achtergronden.

De combi-pack is alleen mogelijk in één kleur. Je pakt er dus 25 per kleur, maar daarvoor krijg je wel gelijk 20% korting! Dat betekent een prijs per stuk van: € 5,20. Je kan deze rooksignalen ook per stuk kopen met onze staffelkorting, in dat geval kan je hier klikken.

Smoke 1 - Handrooksignaal

Dit zijn handrooksignalen van het merk FDF Nautica. Het handrooksignaal is de kleinste versie van de rooksignalen die wij verkopen. Deze handzame rooksignalen zijn bedoeld voor gebruik ter land en natuurlijk ook in de lucht. Deze variant van het rooksignaal geeft ongeveer 60 seconden lang een flinke hoeveelheid rook.

Voordeelbundels Mr Smoke 1

 5 st.   € 30,90    € 6,18 p/s bekijk
 10 st.   € 58,80    € 5,85 p/s bekijk
 25 st.   € 130    € 5,20 p/s bekijk
 50 st.   € 227,50    € 4,55 p/s bekijk

Onze verzendkosten bedragen € 7,99 per bestelling binnen Nederland. Pakketten worden met een speciale koerier verzonden en twee keer op locatie aangeboden. Bestellingen vanaf € 75 euro worden gratis verzonden!

 
-
+
-
+
Artikelnummer: FDF.SMOKE.SETVAN25 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Combi-pack! Het handrooksignaal is de kleinste versie van de rooksignalen. Deze handzame rookstaven zijn bedoeld voor gebruik ter land en natuurlijk ook in de lucht. Deze variant van het rooksignaal brandt ongeveer 60 seconden lang. En stoot in de eerste plaats een heldere kleur rook uit. Diverse kleuren rook zorgen ervoor dat u zichtbaar bent in elke situatie! Het ontsteken van de handrooksignalen gebeurd door middel van een eenvoudig te gebruiken strijkmechanisme. Lees meer over het ontsteken van noodsignalen op onze speciale uitlegpagina: handleidingen en achtergronden.

De combi-pack is alleen mogelijk in één kleur. Je pakt er dus 25 per kleur, maar daarvoor krijg je wel gelijk 20% korting! Dat betekent een prijs per stuk van: € 5,20. Je kan deze rooksignalen ook per stuk kopen met onze staffelkorting, in dat geval kan je hier klikken.

CE gecertificeerd handrooksignaal

De handrooksignalen van fakkels.com zijn CE gekeurd. Daardoor zijn ze natuurlijk gecertificeerd volgens de normen. Ze zijn vervaardigd uit een buis gevuld met een pyrotechnische sas. In deze sas zitten metaalpoeders. Die zorgen voor een brandduur van ongeveer 60 seconden waardoor een felgekleurde rook ontstaat. Dit is een groot verschil met de andere variaties. Die hebben een brandduur van 60 seconden, 120 seconden of 180 seconden. Metaalpoeders zorgen er ook voor dat er diverse kleuren rook gemaakt kunnen worden. Deze kleuren zorgen ervoor dat u altijd herkenbaar bent in elke situatie! Deze variant van de rooksignalen is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Rood
  • Wit
  • Geel
  • Groen
  • Blauw
  • Oranje
  • Roze
  • Paars
  • Zwart

Tijdens noodsituaties in daglicht spelen kleuren een belangrijke rol. Een voorbeeld is de rode/oranje kleur dat internationale standaard voor ‘help, ik ben in gevaar’ is. Diverse soorten gekleurde rook worden dus voor allerlei soorten situaties gebruikt. Ten slotte leveren wij niet alleen aan scheepsbouwers en scheepswerven. Bijvoorbeeld ook aan de overheid, brandweer, het Nederlandse leger, wadlopers, scouting. Samengevat leveren wij aan allerlei andere organisaties. Veiligheid boven alles.

Handleiding voor handrooksignaal

Het handrooksignaal is gericht op veiligheid en kan je dus aansteken met een makkelijke ontsteking. Meer informatie over het ontsteken van noodsignalen op onze speciale cursuspagina: handleidingen en achtergronden. Ter illustratie hebben wij voor ieder product van fakkels.com een video met handleiding. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw product veilig gebruikt kan worden. Deze video’s kan je vinden op onze productenpagina.

Gebruikshandleiding Handstakelsignalen, Fakkels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.