De rookbom voor gender reveal? Een Roze & Blauw feestje

Plop een roze rookbom voor gender-reveal van een meisje!

Dus jij bent in de gelukkige verwachting van een kleine snuiter? En je wilt blauwe of roze rook gebruiken als een rookbom voor gender reveal van je baby(s)? Mag dat? Ze worden steeds populairder: de zogenaamde gender reveals, waarbij aanstaande ouders op feestelijke wijze het geslacht van hun baby bekendmaken. Veel mensen kiezen voor een bijzondere methode: een rookbom met roze of blauwe rook. Er zijn in Nederland een groot aantal webshops die rookbommen voor gender-reveal verkopen, dat mag niet. Je mag vuurwerk niet kopen buiten de verkoopdagen die de overheid heeft vastgesteld. Het kopen bij die webshops is dan ook eigenlijk per wet verboden. Daarom ben je waarschijnlijk ook bij ons uitgekomen, want noodsignalen mag je wél het hele jaar door legaal kopen. Noodsignalen worden dus vaak gebruikt voor gender-reveal feestjes, maar mag dit dan wel?

We krijgen deze vraag vaak en wekelijks. Het antwoord daarop is heel simpel: Noodsignalen zijn gemaakt voor gebruik in noodsituaties. Je mag het voor andere doelen gebruiken mits je toestemming hebt van lokale overheid. Ons advies is dan ook; vraag dit altijd als je noodsignalen wil gebruiken als rookbom voor gender reveal.

Het is een populair verschijnsel om een fotograaf de gender reveal vast te laten leggen. Nog voordat de toekomstige ouders het zelf wisten. Een citaat uit het AD; “Ze hadden een briefje laten schrijven door de verloskundige, dat vouwden ze dicht en gaven ze aan mij. Toen moest ik ze een van de twee rookbommen geven”, een prachtige manier om een klein feestje te vieren! “Zij kwamen met het idee, maar ik vond het sowieso heel gaaf. Dit soort dingen komen allemaal overwaaien uit Amerika, daar doen ze dit op allerlei manieren”, vervolgt de fotograaf. “Ik werkte zelf wel al vaak met rookbommen, maar op deze manier had ik dat nog nooit gedaan.” Van Delft mocht de reacties van het stel vastleggen: “Je zag dat ze meteen naar elkaar begonnen te lachen, en hij pakte haar op en begon haar te zoenen. Prachtig.”

We hopen je zo voldoende informatie te hebben gegeven over dit onderwerp. Wat je ook kiest om je kleine te ‘onthullen’; wij wensen je veel liefde in deze prachtige tijd! Klik hier of op de afbeeldingen om direct naar de webshop te gaan met ons assortiment aan rooksignalen

Ga direct naar onze roze of blauwe rookpotten. Of zoek je een rookfakkel, bekijk ons roze of blauwe assortiment rookfakkels

Rookbom voor gender reveal, blauwe rook voor een baby-boy

Geef een reactie