Gebruikshandleidingen

Veiligheid boven alles! Verdwalen in Nederland is in onze kleine landje vrijwel niet te doen, maar als je over de grens kijkt is het schering en inslag. Waar telefoons en moderne apparatuur het kan laten afweten heeft u met een noodsignaal een stok achter de deur… maar dan moet u natuurlijk wel weten hoe hij werkt!

gebruiksaanwijzing-fakkels

Met enige regelmaat krijgen wij vragen over hoe de noodsignalen gebruikt moeten worden. Om die reden hebben we een uitgebreide informatiepagina gemaakt met daarop handleidingen voor alle varianten noodsignalen die wij verkopen. Meer informatie leest u hier: https://www.fakkels.com/gebruikshandleidingen/

Onderaan de handleidingen-pagina besteden we aandacht aan hoe een noodsignaal is te ontsteken als de reguliere ontsteking niet werkt. Dat een noodsignaal niet direct ontsteekt wil namelijk niet zeggen dat hij zijn potentie heeft verloren. Niet in elke situatie kunt u deze tips toepassen, maar wij willen niet degene zijn die u deze informatie heeft onthouden als u ze het hardst nodig heeft. Klik op bovenstaande afbeelding en scroll naar beneden voor alle informatie!