Smoke 3 – Landrooksignaal (120 sec.)

 14,00

Deze “grote” landrooksignalen zijn van het merk FDF Nautica uit de zeer bekende Mr. Smoke 3 serie. Deze hoge kwaliteit rookpotten stoten +/- 120 seconden lang een grote hoeveelheid rookwolken uit in felle kleuren.

Onze verzendkosten bedragen € 7,95 per bestelling binnen Nederland. Pakketten worden met een speciale koerier verzonden en twee keer op locatie aangeboden. Bestellingen vanaf € 75 euro worden gratis verzonden!

-
+
Artikelnummer: FDF.SMOKE3 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Landrooksignaal

Deze “grote” landrooksignalen (ook wel rookpotten of Landrooksignaal genoemd) stoot 120 seconden lang een grote hoeveelheid rook uit. De landrooksignalen zijn van het merk FDF Nautica. Deze rookpotjes zijn beschikbaar in allerlei andere kleuren. Denk daarbij aan kleuren als rood en geel. Met deze eenvoudig/makkelijke meeneembare potjes kun je deze gemakkelijk meenemen in een tasje of in een zakje. Voor het geval je in nood zit. Dit type Landrooksignaal geeft een grotere hoeveelheid rook dan de handrooksignalen hoewel de algehele brandduur net iets korter is. Door zijn kleine afmeting is deze variant natuurlijk ideaal om mee te nemen in de rugzak of bepakking bij wandeltochten en beklimmingen. De dikke rookwolken in diverse kleuren zorgen ervoor dat u altijd optimaal zichtbaar bent in geval van nood. Bent u op een berg en zit u in nood? Ontsteek dan dit landrooksignaal en zo kunnen andere mensen of hulpdiensten zien waar je bent.

Handleiding rookpotten

De rooksignalen zijn ultra-eenvoudig te ontsteken via een pull-mechanisme. Meer informatie over het ontsteken van noodsignalen op onze speciale cursuspagina: handleidingen en achtergronden. Daarnaast hebben wij voor ieder product van fakkels.com een video met handleiding. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw product veilig gebruikt kan worden. Deze video’s kan je vinden op onze productenpagina.

5 beoordelingen voor Smoke 3 – Landrooksignaal (120 sec.)

 1. Frits (geverifieerde eigenaar)

  Super snelle levering! <3

 2. Kelvin D (geverifieerde eigenaar)

  Ik had iets verkeerd besteld, de klantenservice heeft mij uitstekend geholpen. Ik kom hier graag terug.

 3. Gerrit (geverifieerde eigenaar)

  120 seconden lang een hoeveelheid rookwolken van de kleur rood die ik had besteld. Ik ben zeer tevreden over dit product vandaar een goed cijfer.

 4. Frank M (geverifieerde eigenaar)

  Veel rook te zien 2 minuten lang.

 5. Jan V (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben zeer tevreden over dit product, veel rook en goedkoop in zijn soort! 😉

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat niet mag ontbreken in je tassie…